Om tjenesten

TwoMinutes kan sammenlignes med Finn.no hvor den som trenger tjeneste kobles mot en som tilbyr. Her er tjensten TID. Når du gir av din tid til å hjelpe andre får du like mye tid tilbake, når du måtte trenge det. Inntil du tar ut tiden står den på din tidkonto. Om du velger å bruke tiden på deg selv eller gi den bort til noen du er glad i bestemmer du selv. I tillegg får du som hjelper noe som for mange er vel så viktig  – gleden av å glede andre.

Før du kan sette inn en annonse må du registrere deg og senere logge deg på. Da oppretter du en profil på hvem du er slik at den som trenger hjelp kan få et inntrykk av personen bak annonsen. Når du så oppretter en annonse følger profilen alle annonsene du måtte sette inn. Husk å merke av i hvilket område du vil yte din hjelp, og i hvilken kategori, slik at det er mulig å søke for den som trenger hjelp.

Har du hjulpet noen tidligere, og ikke brukt opp tiden, vil du ha tid på kontoen din. Har du ikke oppspart tid kan du likeve ta ut tid, men da koster tiden 1 krone per minutt. Den som hjelper deg vil ikke motta penger men får tid inn på sin konto

Ved månedsslutt får du en regning fra TwoMinutes. Har du tatt ut opptjent tid betaler du 50 kroner i transaksjonskostnader. Har du tatt ut mer enn du hadde på konto får du en regning på 1 krone per minutt.

Tjenesten fungerer nesten som en bank. Har du penger på konto og bruker det opp blir saldoen mindre. Overtrekker du kontoen må du hos oss betale overtrekket ved månedsslutt.

Vi vet at tjenesten kan være litt vanskelig å forstå i startfasen og derfor er du hjertelig velkommen til å ringe vår servicestelefon på 930 49 910. Om vi ikke svarer ringer vi deg garantert tilbake slik at vi kan gi deg nødvendig veiledning.