Min mor er skeptisk til TwoMinutes.no

Som en av gründerne av TwoMinutes.no har jeg naturlig nok presentert konseptet for min mor på 78 år,  som jo kan være i målgruppen. Hun har hele veien vært skeptisk og gitt motstand som er viktig i en utviklingsfase. Nå skal det sies at hun har vært skeptisk både til PC, nettbank, smarttelefon, nettbrett og mye annet som har blitt en del av hennes hverdag etter en tilvenningsfase. En trenger ikke være 78 år for å kjenne på aversjon mot nye ting. De fleste av oss trives best innenfor kjente rammer.
Jeg tror min mor etterhvert vil bli både en som trenger hjelp og som yter hjelp. På noen områder er hun en stor ressurs for andre, mens hun andre ganger trenger hjelp både på grunn av manglende kompetanse og helse. For egen selvfølelse er det godt å passe inn i begge grupper. De fleste av oss liker å være til nytte. Likevel er det nok mange som ikke har noen mulighet fr å hjelpe, men som bare trenger hjelp. Dette er en gruppe som ikke først kan opparbeide seg tid på sin tidkonto gjennom å hjelpe andre, men som må kjøpe seg tid. Det er akkurat slik det skal være. Alle som trenger hjelp skal få hjelp. Prisen per minutt er på en krone og omregnet til timepris blir det 60 kroner. Det er en sympatisk pris som gjør at de fleste har en mulighet til å få hjelp. Sammenlignet med tradisjonell privat hjemmehjelp er prisen nærmest symbolsk.
På hvert kjøpte minutt går også 25% av summen til et veldedig formål. Sosialt entrepenørskap dreier seg om å skape varmere samfunn og TwoMinutes tar mål av seg ril å bli en viktig aktør på dette området. Det er du som hjelper som skaper varmen, mens TwoMinutes.no tilrettelegger for at folk finner hverandre. På den måten blir hverdagen litt bedre for deg selv og andre.

Kommenter gjerne på denne bloggen. Dynamikken ligger i ris og ros. Konstruktive tilbakemeldinger er selve grunnlaget for all utvikling.

Atle Øi

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>